Home Landelijke radio Koninginnedag op de radio

Koninginnedag op de radio

Radio 3FM is vandaag te vinden op het water, op een speciale Dansboot ligt ze in het water van de stad Utrecht. Daar zullen de hele dag verschillende jocks een programma maken en er zullen live optredens zijn.

Yorin FM is te vinden in zowel Amsterdam als Rotterdam. Vooral Amsterdam wordt promoot omdat daar de grote artiesten zullen optreden, dit doen ze op een speciaal podium dat te vinden is op het Spui.

Dan de andere grote commerciële radio zender Radio538 die is ook te vinden in Amsterdam, en wel op het Museumplein. Daar zullen net als bij Yorin verschillende artiesten gaan optreden. Het enige leuk voor 538 is dat zij tot 22 uur mogen doorgaan, een uur langer dan de rest.

En voor het eerst zal ook ID&T te vinden zijn in Amsterdam. Op het Rembrandtplein en het Thorbeckeplein zullen podia verreizen waarop verschillende DJ’s zullen optreden. Alles zal ook live worden uitgezonden op ID&T Radio.

Radio Oost is volop aanwezig rond het middelpunt van de nationale Koninginnedagviering. Verslaggevers Marc Visch en Harm Jan Dedden praten de luisteraars bij over het bezoek aan Wijhe. De koninklijke rondgang door Deventer wordt op de voet gevolgd door verslaggevers Bart Kieft en Thijs Boelens.

Hofstad radio staat vandaag ook helemaal in het teken van de koningin. Nadat ze eerst KoninginneNach verslagen heeft zal ze vandaag ook verschillende reportages uitzenden.

Vorig artikel3FM besteedt weinig aandacht aan 6 mei
Volgend artikelVeronica van de kabel in Groningen en Drenthe