Home Landelijke radio Kink FM gaat luisteraar levend begraven

Kink FM gaat luisteraar levend begraven

Kink FM zal dit jaar op 31 oktober uitgebreid aandacht besteden aan Halloween. Als toepasselijke hoofdprijs van de Halloweendag wordt een Fun Bury weggegeven, waardoor de hoofdprijswinnaar een uur lang zal ervaren hoe het is om levend begraven te zijn.

Verder wordt er de hele dag op diverse manieren aandacht besteedt aan Halloween; dat gebeurt met onder meer een Halloween Top 10, met de meest angstaanjagende platen, en interviews met onder meer Jan Verheyen aka Max Rockatansky. Hij is naast deskundoloog in het televisieprogramma De Slimste ook medeorganisator van het rondreizende filmfestival De Nacht Van De Wansmaak. De hele dag zijn er op Kink FM Halloween-pakketten te winnen.

“Het is niet dat we graag van onze luisteraars af willen, maar voor een dag als Halloween is levend begraven worden de meest toepasselijke en angstaanjagende prijs”, zegt Station Manager Jantien van Tol.

De Halloweendag op Kink FM begint om 07:00 uur in New Music bij Metha de Vos en eindigt om 01:00 uur met Kink In Concert.