Home Evenementenzenders Kermis FM viert jubileum met Herman Hofman, Rob Janssen en Amber Brantsen

Kermis FM viert jubileum met Herman Hofman, Rob Janssen en Amber Brantsen

Recordaantal evenementenzenders zoals Kermis FM
Michiel Jurrjens (SLAM!) bij Kermis FM

Herman Hofman, Rob Janssen (3FM), Lars Boele (100%NL), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2), Bas Menting (Radio 538) en Amber Brantsen (NOS) zijn een paar van de bekende dj’s die dit jaar op Kermis FM te horen zijn. De evenementenzender van de Tilburgse Kermis zendt dit jaar voor de tiende keer uit en heeft opnieuw een mix van bekende dj’s en nieuw talent zoals heeft voor de negende editie opnieuw een mix van bekende dj’s en nieuw talent zoals Harm den Besten (Slam!), Michiel Jurrjens (Slam!) en Mart Meijer (Talpa) die naar Tilburg komen om een programma te maken. 20 juli starten de uitzendingen, die 10 dagen duren.

Ook Domien Verschuuren komt weer naar de stad waar hij opgegroeid is. De dj van NPO 3FM en binnenkort Qmusic, is al vanaf het begin in 2009 jaarlijks te horen en komt dit jaar samen met zijn collega’s Sander Hoogendoorn en Herman Hofman. Op woensdagmiddag zendt Efteling Kids Radio live uit vanuit de studio van Kermis FM.

“Het belangrijkste is natuurlijk de kermis. Maar we willen deze jubileumeditie extra speciaal maken”, zegt Arno Leblanc, oprichter en hoofdredacteur van Kermis FM. Zo is nu al de podcast ’10 jaar in Tilburg’ te beluisteren. In 10 afleveringen wordt elk Kermis FM-jaar besproken.

Kermis FM

De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers. Kermis FM is vanaf vrijdag 20 juli om 15:00 uur te bekijken en beluisteren via onder andere de website www.kermisfm.nl, een app op de mediabox van KPN, Tele2, Omroep Tilburg TV en in Tilburg en omstreken via 105.9 FM. Dit jaar wordt er ook voor het eerst uitgezonden via DAB+.

Foto: Kermis FM