Home Landelijke radio Kermis FM haalt veel BN’ers naar Tilburg

Kermis FM haalt veel BN’ers naar Tilburg

Veel bekende Nederlanders komen langs op de Tilburgse Kermis in de studio van Kermis FM. Guus Meeuwis, Ireen Wüst, Jeroen Latijnhouwers, Paul van Loon, Ruud Vreeman, Nol Havens, De Deurzakkers, Dries Roelvink en Henk Krol zijn enkele namen die in de mobiele studio plaats zullen nemen. Van 17 tot en met 26 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op 107.0 FM en via internet.

Eerder werd al bekend dat verschillende bekende dj´s zoals Rob Stenders (3FM), Maurice Verschuuren (KXradio) en Giel Beelen (3FM) een programma maken op de evenementenzender. Op Roze Maandag 20 juli komt de uitzending van de ‘Coen en Sandershow’ op 3FM live vanaf de kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM. Guus Meeuwis zal de rest van Nederland wegwijs maken op ‘zijn’ Tilburgse kermis tijdens de Coen en Sander Show.

Kermis FM gaat vrijdag om 16.30 uur officieel van start met in de studio Rogier van Oosterhout (Omroep Brabant) en NOS Jeugdjournaal presentator Pepijn Crone die in Tilburg zijn opleiding volgde.