Home Landelijke radio Erik de Zwart nieuwe station voice Radio Veronica

Erik de Zwart nieuwe station voice Radio Veronica

Erik de Zwart wordt de nieuwe stem van Radio Veronica. Vanaf 28 april aanstaande is De Zwart te horen in alle vormgeving van dit radiostation. Gisteren werd bekend dat de huidige station voice van het radiostation, Kas van Iersel, overstapt naar zusterstation Sky Radio.

De Zwart is geen onbekende van Veronica. In de jaren ’80 presenteerde hij bij Veronica radio- en tv-programma’s waaronder ‘de Nederlandse Top 40’, ‘Countdown’ en ‘Bart & de Zwart’. "Het is een prettig gevoel om na een mooie wereldreis van 16 jaar weer thuis te komen bij Radio Veronica", zegt De Zwart.
"Erik de Zwart is een legendarische Veronica-stem", vindt Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica. "Daarom ben ik blij dat hij nu de nieuwe station voice wordt bij Radio Veronica. Dan is hij het visitekaartje van de zender en beter kan het niet!"

Afgelopen december was Erik de Zwart ook al te horen op Radio Veronica. Hij presenteerde toen de finale van de Top 1000 Allertijden, mede om aandacht te vragen voor Mayday! Mayday!, de organisatie die kankerpatiënten bijstaat in moeilijke tijden.