Home Landelijke radio RadioNL start met gepresenteerde programma’s op zaterdag

RadioNL start met gepresenteerde programma’s op zaterdag

RadioNL start komend weekend met een gepresenteerde live programmering op zaterdag. Tussen 09:00 en 18:00 uur zijn er live presentatoren te horen.

Tussen 09:00 en 12:00 uur is ‘Welkom in het weekend’ te horen met presentator Erik Ferwerda. In het programma roept hij het koffietijdgevoel op met onder andere het programma item ‘binnenplaats’. Hierin gaat Erik op zoek naar een voorwerp/product waar de luisteraar al jaren naar op zoek is.

Van 12:00 tot 15:00 uur presenteert Dennis Erhardt C@mp. In het programma ligt de nadruk op sentiment, nostalgie en veel oud-Hollandse gezelligheid. In het programma maken bekende sterren hun opwachting, speelt Dennis het spel ‘wie is de muis’ en loopt hij wekelijks door showbizzland. 

Dennis is geen onbekende in de radio- en showbizzwereld, in 1996 scoorde hij met de single ‘Gewoon een vrolijk liedje’ een hit. Ook presenteerde hij diverse radioprogramma’s bij Radio Rijnmond, Omroep Flevoland en RTV Utrecht. In de eerste show Patricia Paay te gast.

De vernieuwde zaterdag op RadioNL wordt afgesloten met  Korte en Co tussen 15:00 en 18:00 uur met Martinus Korte. Het programma wordt  omschreven als ‘vrije tijd klusradio’ waarin veel interactie met de luisteraar is. Ook gaat Martinus op zoek naar de klusser van de week. 

RadioNL kreeg onlangs elf nieuwe etherfrequenties door het hele land. Het radiostation zendt het Nederlandstalige lied uit.