Home Landelijke radio SLAM! Jordi Warners: radio en online nog meer met elkaar verbinden

Jordi Warners: radio en online nog meer met elkaar verbinden

Jordi Warners wil radio en online nog meer met elkaar verbinden. De middagjock van SLAM! heeft ambitieuze plannen voor het nieuwe jaar. “Mijn doel is om steeds meer manieren te vinden om radio naar online te vertalen én online naar radio. Ik denk dat daarin nog heel veel stappen gemaakt kunnen worden én dat het creatiever en beter kan”, aldus Warners.

De SLAM!-dj nam in oktober vorig jaar de middagshow over van Martijn La Grouw. Als Warners terugblikt op het Nederlandse radiolandschap in 2017, concludeert de dj dat het een goed jaar is geweest. “Ieder radiostation is bezig met het opnieuw uitvinden van zichzelf. Programmeringen die veranderen, muziekformats die opnieuw worden bekeken. Radio wordt steeds meer crossmediaal”, aldus Warners.

Er wordt nog steeds veel naar radio geluisterd, ziet Warners. “En dat ondanks de populariteit van YouTube en Spotify. Dat is best iets om trots op te zijn als radiomaker.”

Giel Beelen

De overstap van Giel Beelen naar Radio Veronica is Warners het afgelopen jaar het meest bijgebleven. Warners: “Giel heeft mij altijd enorm geïnspireerd en ik vind het mooi om te zien dat hij gewoon weer aan het knallen is bij Veronica, een radiozender die afgelopen jaar een positieve en flinke metamorfose heeft ondergaan.”

Foto: SLAM!