Home Landelijke radio Jordi Warners naar de avond op SLAM!

Jordi Warners naar de avond op SLAM!

Jordi Warners krijgt vanaf aanstaande maandag een dagelijks radioprogramma op SLAM!. De dj is vanaf volgende week van maandag tot en met donderdagavond van 22:00 uur tot middernacht te horen op de jongerenzender. Het avondprogramma ‘Bij Igmar’ van Igmar Felicia wordt ingekort met twee uur en duurt vanaf maandag van 19:00 uur tot 22:00u.

Igmar Felicia: “Samen met producer en side-kick Joep Schrijvers gaan we de komende tijd toffe dingen doen. We gaan meer op pad, de studio uit en mee met de bekende vrienden van de show. Nog meer focussen op de inhoud en kwaliteit, zowel on air als online met videoproducties. De vaste gasten uit de muziek, games en lifestyle hoek zullen vaker terugkeren in de uitzending. Het programma wordt iets korter, maar nog beter.”

Jordi Warners tekende eind april een vast contract bij SLAM!. Warners blijft in de nieuwe programmering te horen op zaterdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur. Zijn andere programma’s op vrijdagmiddag en zondagmiddag worden overgenomen door Tom van der Weerd.

Foto: Kim Hanskamp