Home Landelijke radio Jente Kater weg bij Slam!FM

Jente Kater weg bij Slam!FM

Jente Kater is niet langer te horen op Slam!FM. De dj, die sinds de start bij de zender draaide, was tot voor kort te horen met een dagelijks nachtprogramma van 4:00 tot 6:00 uur en met een weekendprogramma van 13:00 tot 16:00 uur.

“De komende tijd gaat er het één en ander veranderen bij Slam!FM en dat speelt mee in het vertrek van Jente. Er is in goed overleg besloten dat hij niet langer te horen is,” zo laat Slam!FM weten.

Het nachtprogramma van Jente komt te vervallen en het weekendprogramma wordt overgenomen door Eric van Kleef. Daarnaast is Dennis Hoebee gestopt met zijn ochtendprogramma in het weekend en is ook het programma ‘Seks Met Saskia’, dat in de nacht van vrijdag op zaterdag te horen was, verdwenen.

Jente Kater begon zijn carriere bij Radio 538. Vervolgens kwam hij terecht bij Kink FM en begon hij in september 2003 bij Radio Veronica met ‘Oh! Wat Een Nacht’. Nadat eind 2004 zijn contract niet werd verlengd als gevolg van de flexwet begon hij in 2005 bij ‘Slam!FM’ met een avondprogramma. Afgelopen zomer stopte Jente in de avond en kreeg hij een nacht- en een weekendprogramma.