Home Landelijke radio Radio Veronica Jan Joost van Gangelen verlengt contract bij Radio Veronica

Jan Joost van Gangelen verlengt contract bij Radio Veronica

Jan Joost van Gangelen

Na Wilfred Genee, heeft nu ook Jan Joost van Gangelen zijn contract bij Radio Veronica verlengd. De presentator, die op vrijdag ‘Veronica Inside’ presenteert, is nog tot zeker het einde van dit jaar te horen op Radio Veronica. Dat bevestigt de zender vandaag.

Jan Joost van Gangelen presenteert sinds begin dit jaar iedere vrijdag de middagshow van Radio Veronica. Op de andere werkdagen doet Wilfred Genee dat. “In deze is het heel simpel: het hangt van Wilfred af”, zei Jan Joost over zijn contract. “Als Wilfred ermee stopt, dan moeten ze opnieuw in conclaaf en bedenken of ze door willen met ‘Veronica Inside’. Toen Wilfred zei: ik ga tot de Kerst door, was het bij mij ook zo geregeld.”

De presentator grapte nog over zijn contractverlenging. “Het is feitelijk onmogelijk om hier opslag te krijgen”, zei hij, gevolgd door wat nuance. “Ik heb er wat bij gekregen.” Hoeveel, dat wilde hij niet zeggen. “Ik krijg per show betaald, ik ben zzp’er.”

De komende weken is Jan Joost overigens met vakantie. Hij wordt vervangen door Tim Klijn, die tijdelijk alle vijf de dagen per week de middagshow op zich neemt.

Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk