Wilfred Genee heeft vanmiddag zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij Radio Veronica. De dj is tot zeker eind dit jaar te horen op het radiostation van Talpa Radio. Wilfred ondertekende live in de uitzending, in het bijzijn van radiodirecteur Marc Adriani, zijn nieuwe contract. “De fles champagne kan open, het feest kan beginnen, want de handtekening staat”, aldus Wilfred.

De middagshow ‘Veronica Inside’ is sinds begin dit jaar te horen op Radio Veronica. De komst van Wilfred Genee naar de commerciële radiozender had nogal wat voeten in de aarde, ook in verband met zijn tv-werkzaamheden en zijn vrijdagprogramma op BNR.

Marktaandeel

Met het nieuwe contract is Wilfred verzekerd van een programma op Radio Veronica tot zeker eind dit jaar. Hij blijft de show maken samen met zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, en nieuwslezeres Celine Huijsmans.

Volgens Radio Veronica legt de nieuwe middagshow het radiostation geen windeieren. “Het marktaandeel van de middagshow (ma-do) is in de kerndoelgroep man 20-49 jaar gestegen van 4,5% in april-mei 2018, tot 7,5% nu”, aldus de zender.

Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk