Nachtjock Ilhame Ajouaou vertrekt bij NPO 3FM. Over twee weken maakt ze in de nacht van zondag op maandag haar laatste uitzending. Ze kondigde haar vertrek zelf aan in haar programma, waarbij ze duidelijk liet blijken dat het niet haar eigen keuze is om weg te gaan.

“Over twee weken eindigt mijn avontuur bij 3FM. De afgelopen twee jaar heb ik samen met jou de nieuwste muziek ontdekt. Ik heb met je gelachen, we hebben samen tranen gelaten, althans ik sowieso. We hebben een dickpic-verzender via de app op zijn vingers getikt, we hebben eigenlijk van alles samen meegemaakt”, vertelde ze geëmotioneerd.

“Ik verlaat echt met pijn in mijn hart de zender. Ik zeg altijd: mijn hart kleurt groen. Ik heb ontzettend genoten van de afgelopen twee jaar.” Daarna bedankte ze de luisteraars.

Binnen de nachtprogrammering van 3FM vertrekken regelmatig dj’s, die uiteindelijk niet doorstromen naar de dagprogrammering. Ze volgen het opleidingstraject van NPO Campus en maken met hun vertrek plaats voor nieuw talent.

Foto: NPO 3FM