Home Hoe is het met? Hoe is het met Rob Toonen?

Hoe is het met Rob Toonen?

In de rubriek ‘Hoe is het met?’ interviewen we dj’s die niet meer op de landelijke radio te horen zijn, maar dat voorheen wel waren. Deze week met: Rob Toonen.

Toonen ging in januari 2005 aan de slag als sidekick in de middagshow van Mental Theo op Slam!FM. Later verhuisde hij naar het weekend waar hij, samen met Mental Theo, iedere vrijdag- en zaterdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur ‘The Creepshow’ presenteerde. Toonen stopte in 2012 bij Slam!FM.

Wat doe je nu?
“Ik heb mijn eigen mediabedrijfje en doe onder andere verschillende dingen op het gebied van entertainment, dj, presentaties, horeca-advies, productpromotie en concept ontwikkeling. Dit doe ik hoofdzakelijk in Nederland, maar ook in Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Griekenland. In de weekenden ben ik “on-tour” en ga diverse feestjes af.”

Waarom ben je niet meer op de landelijke radio te horen?
“Na het stoppen bij Slam!FM was ik zo druk met optredens, waardoor het me eigenlijk wel goed uitkwam. Het lijkt me wel weer leuk om mee te werken aan een programma, maar op welke zender zou ik zo niet weten.”

Wat was je mooiste radiomoment?
“Ik heb heel veel mooie radiomomenten gehad op Slam!FM, maar wat er eigenlijk wel uitspringt was onze eerste uitzending vanuit Mallorca. We moesten om 16:00 uur live op zender, maar om 15:50 uur gingen we nog een kabel van 200 meter uitrollen in de straat om een goede verbinding te krijgen. Daar heb ik Marcell Mijwaart wel even zien zweten.”

Is er een kans dat we je weer landelijk gaan horen?
“Die kans bestaat, maar op welke zender zou ik nu eigenlijk niet weten.”

Naar welke dj en/of station luister je nu graag?
“Ik luister graag naar René Verkerk, en eerder naar Eddy Keur op Radio 538.”

Heeft de radio nog toekomst?
“Radio blijft bestaan hoop ik!”

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.