Home Landelijke radio Henk Westbroek naar RTV Utrecht

Henk Westbroek naar RTV Utrecht

Henk Westbroek heeft zojuist een contract getekend bij RTV Utrecht. Eerder meldde RadioFreak al dat hij met de omroep in gesprek was. Het contract geldt voor een radioshow op Radio M Utrecht en een pilot voor een serie op Regio TV Utrecht. Beide zenders zijn onderdeel van RTV Utrecht.

Het programma op Radio M Utrecht start op zondag 9 februari.’Westbroek live’ is vanaf die datum wekelijks te horen op tussen 12.00 en 14.00 uur. Elke week een opmerkelijke gast en reacties van luisteraars zijn de vaste ingrediënten van zijn programma. En natuurlijk draait hij veel muziek.

De pilot voor Regio TV Utrecht zal binnenkort gereed zijn. Na goedkeuring van de pilot starten de opnames voor de televisieserie. In deze serie gaat Westbroek op ontdekking door de provincie Utrecht. Hij bezoekt iedere week een andere gemeente, spreekt mensen op straat aan en gaat langs bij bekende Utrechters. En vraagt zich af: “Wat maakt deze plaats nou zo bijzonder?”

Naast zijn werk bij de omroep in Utrecht zal hij ook zijn programma, wat hij maakt voor de VARA op 3FM, ‘Denk aan Henk’ blijven doen.