Henk Blok is vandaag en morgen weer te horen als nieuwslezer op de radio. Hij vervangt Evelien de Bruijn in de ochtendshow met Gerard Ekdom op Radio 10. Evelien heeft een paar dagen vrij.

De nieuwslezer verliet Radio Veronica onlangs, na krap een jaar. Hij las het nieuws in de middag op de zender van Talpa Network. Toen de programmering wijzigde, ging Henk niet mee. “De opzet van de nieuwe show met meer focus op muziek blijkt na diverse gesprekken niet genoeg ruimte te bieden voor zijn gewenste rol als nieuwsman”, aldus een woordvoerder eerder.

Nu duikt Henk Blok dus op bij een andere zender van Talpa Network. Bij z’n vertrek werd al aangekondigd dat dit zou kunnen. “Op dit moment worden er gesprekken met Henk gevoerd, om te kijken naar een andere plek binnen de radiozenders van Talpa Network.”

Evers

Henk Blok was sinds 2003 de vaste nieuwslezer van ‘Evers Staat Op’ op Radio 538 en kreeg in 2015 de RadioFreak Award voor Beste Nieuwslezer. Sinds 2019 zat hij ook bij de ochtendshow van Frank Dane, waarna hij na een korte pauze overstapte naar Radio Veronica.