Home Landelijke radio NPO 3FM Giel Beelen eenmalig te zien als stand-up comedian

Giel Beelen eenmalig te zien als stand-up comedian

Giel Beelen Celebrity Stand-Up

Giel Beelen heeft eenmalig een carriereswitch gemaakt. De 3FM-dj heeft namelijk een show gegeven als stand-up comedian. Zijn optreden is vanavond te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Celebrity Stand-Up’ op Comedy Central.

“Ik heb natuurlijk al wel eens op een podium gestaan om een bandje aan te kondigen, maar dit is echt wat anders”, zei Beelen vanochtend op 3FM. Hij gaf toe dat hij het erg moeilijk en spannend vond, ondanks het feit dat hij op de radio natuurlijk allerlei grappen maakt.

Het optreden van Beelen gaat vooral over hemzelf. Hij maakt grappen over zijn salaris, zijn ingenomen rijbewijs en de kritiek die hij kreeg na de rascistische grap over Sylvana Simons.

Giel vraagt zich hardop af of hij nog kan shockeren. Na vele escapades op de radio laat hij vanavond zien dat hij het ook op het podium voor een live publiek kan. Kijk vanavond om 22:00 naar Giel Beelen en Laura Ponticorvo bij Celebrity Stand-up!

Geplaatst door Comedy Central Nederland op donderdag 1 juni 2017

Uit de media

Het is opvallend dat Beelen meedoet aan het programma. Hij hield zich de afgelopen maanden bewust zoveel mogelijk uit de publiciteit. “Ze hebben me geadviseerd om even uit de pers te blijven, dus toen ik dit aanbod kreeg heb ik meteen ja gezegd”, grapte de dj vanochtend op 3FM.

Overigens is Giel Beelen niet de enige 3FM-dj die was gevraagd. Domien Verschuuren gaf vanochtend toe ook benaderd te zijn, maar die heeft de uitnodiging geweigerd. Vorig seizoen was Annemieke Schollaardt al te zien in het programma. Celebrity Stand-Up met Giel Beelen is vanavond om 22:00 uur te zien op Comedy Central.

Vorig artikelVerslag Alpe d’HuZes niet meer op Radio 2, maar Radio 5
Volgend artikelAmber Brantsen van Radio 1 naar NOS Journaal