Home Landelijke radio FunX uitgebreid aanwezig op Rotterdamse Zomercarnaval

FunX uitgebreid aanwezig op Rotterdamse Zomercarnaval

FunX haakt dit weekend uitgebreid in op het Rotterdamse Zomercarnaval. De jongerenzender presenteert vanavond vanaf 19:00 uur de Battle of Drums, waarbij vier brassbands tegen elkaar strijden voor de titel ‘Beste Brassband Zomercarnaval 2006’. Verder zijn er live optredens van ondermeer de Cubaanse sterren van Cubanito 20.02 met een mix van salsa, hiphop en reggae. Via de website van de zender wordt de avond ook uitgezonden via videocasting.

Morgenavond organiseert FunX, samen met clipzender The Box, XStage op het Churchillplein in Rotterdam. XStage bestaat uit optredens van DJ Mauri, Real el Canario en DJ Zoontje. De Antilliaanse gangmakers van K-Liber4Life brengen naast hun hits een heuse workout sessie met DJ Idriss.

De straatreporters van FunX doen het hele weekend live verslag vanuit de menigte in het centrum van Rotterdam. Als serieuze grap deelt de radiozender tijdens Zomercarnaval 25.000 FunX-condooms uit in samenwerking met Stichting SOA AIDS Nederland. Onder het motto ‘geen dokter, wel Fun’ steunt de zender de vrij veilig jongerencampagne van de stichting.