Home Landelijke radio Nieuwslezer Arend Langenberg wordt kermisklant

Nieuwslezer Arend Langenberg wordt kermisklant

Radio Veronica-nieuwslezer Arend Langenberg gaat morgen vanaf 16:00 uur bezoekers aansporen tot het maken van een gratis ritje in de ‘Power Wave’ op de Tilburgse kermis. In zijn karakteristieke driedelig pak met stropdas zal hij voor de nodige ophef proberen te zorgen en ludieke teksten roepen die luisteraars vandaag al hebben doorgestuurd aan het radiostation.

Afgelopen dinsdag heeft dj Erwin Peters in de ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker!’ de nieuwslezer uitgedaagd. Dit was een reactie op de weddenschap die Arend een tijd geleden met Erwin aanging. Hij daagde toen Erwin uit om een tatoeage met de mooiste albumtitel aller tijden op zijn bovenarm te laten zetten. Tatoeagekoning Henk Schiffmacher heeft uiteindelijk de titel ‘Justice For All’ van Metallica op Erwins bovenarm getatoeëerd.

Arend Langenberg: “Ik heb de uitdaging met beide handen aangenomen! Ik ben altijd op zoek naar een mooie nieuwe ervaring. En het omroepen op de kermis is voor mij een prettige afwisseling, omdat ik dagelijks wordt geconfronteerd met de tristesse van het nieuws. Ik zeg maar zo: “Het hele leven is een kwestie van rondjes draaien!”