Home Landelijke radio Fred praat ook met RTV Utrecht

Fred praat ook met RTV Utrecht

Fred Siebelink is ook in gesprek met RTV Utrecht over een mogelijke overgang. Dat heeft de regionale omroep tegenover RadioFreak bevestigd. Enkele weken geleden werd ook bekend dat Fred praat met Yorin FM om samen met Rob Stenders mee te komen naar de commerciële zender. Er zouden toen verschillende gesprekken plaats gevonden hebben.

Fred zou in gesprek zijn voor een dagelijks bel-programma op de utrechtse zender tussen 18:00 en 19:00 uur. “Er zijn inderdaad gesprekken met Fred over een mogelijke samenwerking. Daar is voorlopig alleen uitgekomen dat Fred in de maand mei een week lang een phone-in programma voor ons gaat doen, tijdens een speciale actieweek. Mocht dat van beide kanten goed bevallen, dan is een verdere samenwerking zeker niet uitgesloten”, aldus Rob Wilson van RTV Utrecht.

Maar Fred is ook nog steeds met andere partijen in gesprek. Dit bevestigt ook de woordvoerster van Yorin FM: “Er zijn nog steeds gesprekken, maar er is nog niets rond.” Fred zou niet de eerste zijn die van 3FM naar RTV Utrecht gaat. Eerder stapte zendercoördinator Paul van der Lugt en programmamaker Henk Westbroek al over.

Het feit dat Fred in de Utrechtse politiek zit is geen probleem voor de zender: “Hier zijn duidelijke afspraken over gemaakt”.