Home Landelijke radio Evers Staat Op reist rond in ‘Sintercity’

Evers Staat Op reist rond in ‘Sintercity’

Het team van het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ van Radio 538 reist morgen en overmorgen met de trein door het land in de Sintercity. Edwin Evers doet die dagen verslag van de belevenissen van de Sinterklaas ‘538-nieuwslezer’ Henk Blok en de zwarte pieten. Hoofdpiet Niels van Baarlen en zijn assistent-pieten delen snoep en cadeaus uit aan de reizigers in de trein en op alle tussengelegen stations.

Donderdag verzorgen Acda en de Munnik een optreden aan het einde van de treinreis op het NS-station in Utrecht CS, een dag later reist Boris mee in de trein en geeft hij een optreden in de stationshal van Groningen.

De Sintercity vertrekt morgen om 06:55 uur vanuit Hilversum en rijdt via Amsterdam naar Utrecht om daar om 08:27 het station binnen te rijden. Vrijdag vertrekt de trein om 06:15 uur vanuit Hilversum met Boris aan boord van de trein en komt rond 08:15 uur aan in Groningen. Het dweilorkest ‘Love Hendles’ verzorgt de muziek aan boord van de trein.

De treinrit is door de Nederlandse Spoorwegen speciaal ingepast in de bestaande dienstregeling. In de trein is plek voor 75 passagiers, belangstellenden kunnen zich via de website van Radio 538 opgeven om mee te reizen.