Home Landelijke radio Erik-Jan Rosendahl nog twee weken langer op Radio 3FM

Erik-Jan Rosendahl nog twee weken langer op Radio 3FM

Erik-Jan Rosendahl blijft nog twee weken langer op Radio 3FM te horen. Samen met Michiel Veenstra neemt hij het middagprogramma tussen 12:00 en 14:00 uur over van Rob Stenders, die op vakantie gaat. Stenders Eetvermaak wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot Veenstra’s Vreetvermaak.

Rosendahl en Veenstra waren de afgelopen twee weken in de ochtend te horen op 3FM, als vervanging van Giel Beelen. "Na wat aftasten in de eerste dagen vlogen de afgelopen twee weken om en ik heb in tijden niet zo’n lol gehad in de ochtend. Wat was het ontzettend leuk!", zegt Michiel Veenstra erover.

En ook de vaste fangroep van Erik-Jan kon het waarderen. Zij stonden vanochtend met spandoeken voor het Mediapark om hun idool en Michiel te bedanken.

Eind juni vorig jaar werd Erik-Jan Rosendahl ontslagen bij Radio 538. Hij was daar de drijvende kracht achter het programma ‘Midden In De Nacht Rick’. Hierop startten fans een actie om de side-kick terug te krijgen op de radio. 

Michiel en Erik-Jan kennen elkaar uit de tijd dat ze samen met Jeroen Nieuwenhuize ‘The Morning JEM’ presenteerden in 1998/1999.