Edwin Noorlander heeft vanmiddag zijn laatste uitzending gemaakt op Radio 538. De jock moet vanwege de reorganisatie bij moederbedrijf Talpa Network vertrekken. En dat betekent dat er na bijna negen jaar een einde is gekomen aan de loopbaan van Edwin bij 538. “Het station waar ik als klein jongetje al graag deejay wilde zijn. Ik ben er ontzettend trots op dat dat is gelukt”, vertelde hij in zijn laatste uitzending.

De vertrekkend radio-dj heeft nog geen idee wat hij nu gaat doen. “Al een tijdje weet ik dat het hier gaat stoppen, maar er is nog niets nieuws op mijn pad gekomen”, vertelde Edwin. Middels een audiofragment bedankten collega’s de radiomaker voor zijn bewezen diensten. “We gaan je missen”, klonk het.

Edwin begon in 2011 bij Radio 538. Hij maakte in de loop der jaren verschillende nacht- en weekendprogramma’s bij de zender, waaronder ‘De Show Zonder Naam’, samen met Eddy Keur. De afgelopen jaren was hij in het weekend van 15:00 tot 18:00 uur te horen op 538 en presenteerde hij in de nachtelijke uren.

Foto: Radio 538