Desmond Baidjoe maakt de overstap naar Dolfijn FM, de Nederlandse radiozender op Curaçao. De jock presenteerde vanochtend zijn laatste show op Radio 538. Bij Dolfijn FM gaat Desmond het ochtendprogramma maken, als opvolger van Tommas Eggens. Laatstgenoemde stopte in april met de ochtendshow; hij keerde vanwege het coronavirus terug naar vrienden en familie in Nederland.

Dolfijn FM hintte afgelopen week middels een post op Facebook al op de komst van Desmond. Ook was de dj in de nieuwe programmering die 538 maandag presenteerde, niet meer terug te zien. Zijn uren, in het weekend van 6:00 tot 8:00 uur, worden overgenomen door Danny Blom.

Sinds 2014

Desmond was ruim zes jaar lang, vanaf juni 2014, te horen op 538. Hij noemde het ‘een jongensdroom’ om radio te mogen maken op de radiozender. Bij 538 presenteerde Desmond diverse programma’s, vooral in de nacht en in de weekenduren.

De radiomaker begint volgende maand bij Dolfijn FM. “Radio maken vanaf het strand van Curaçao, dat is een uitdaging die ik niet kon laten gaan”, aldus Desmond.

Foto: Radio 538