Home Landelijke radio Domien Verschuuren drie weken in de ochtend op 3FM

Domien Verschuuren drie weken in de ochtend op 3FM

Domien Verschuuren presenteert van 4 juli tot en met 22 juli de ochtendshow op 3FM. Hij vervangt Giel Beelen, die met vakantie is. Het is het tweede jaar dat Verschuuren de ochtendshow op zich neemt; vorig jaar maakte hij zijn debuut.

Verschuuren blijft tijdens zijn invalwerk ook zijn avondprogramma presenteren. Daardoor is hij zeven uur per dag op 3FM te horen, tussen 06:00 – 10:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur. “Het zal nog een hele opgave worden, nu ik wat verder van de studio woon”, zegt Verschuuren. “Vorig jaar dook ik om 11:00 uur m’n bed weer in, om een paar uur bij te slapen. Nu moet ik daar een ander plekje voor vinden.”

“Maar ik vind het belangrijk om ook de avondshow te blijven doen. En daarnaast is het natuurlijk echt een supervet idee dat er mensen met mij opstaan en aan het eind van de dag met me naar huis rijden!”, aldus Verschuuren.

Andere zenders
Kai Merckx zal deze zomer Mattie & Wietze vervangen in de ochtend op Qmusic. Of Frank Dane de ochtendshow van Edwin Evers weer overneemt, is nog onduidelijk. Radio 538 laat weten dat nog niet bekend is wie Evers vervangt. Wie Jeroen van Inkel op Radio Veronica en Gerard Ekdom op Radio 2 vervangen, is ook nog onbekend.

Leestip: Domien Verschuuren: “Door SR14 kon ik me voorstellen aan mensen” (24 april)

Foto: Hans-Peter van Velthoven | 3FM