Home NPO 3FM 3FM Serious Request Domien, Sander en Angelique in het Glazen Huis 2017 van 3FM

Domien, Sander en Angelique in het Glazen Huis 2017 van 3FM

3FM Serious Request

Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen gaan dit jaar het Glazen Huis in tijdens de veertiende editie van 3FM Serious Request. Dat heeft de zender zojuist bekendgemaakt. Vorig jaar zaten er nog twee dj’s in het huis, maar daar is het radiostation op teruggekomen.

3FM Serious Request 2017 vindt plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Voor Verschuuren is het de vierde achtereenvolgende keer dat hij in het Glazen Huis zit. De ochtend-dj maakte in 2014 zijn debuut in Haarlem, toen nog samen met Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg. Voor Hoogendoorn en Houtveen wordt het beide hun debuut in het huis.

Houtveen is de derde vrouwelijke dj die plaatsneemt in het Glazen Huis. Eerder gingen Annemieke Schollaardt (2009, Groningen) en Claudia de Breij (2004, Utrecht) haar voor.

2017-editie

3FM breekt dit jaar voor het eerst met de traditie om het eindfeest op een ander plein te houden dan het plein waar het Glazen Huis staat. Zowel het Glazen Huis als het eindfeest worden in december op het Marktplein in Apeldoorn gehouden.

Onder de slogan ‘Breng ze weer samen’ halen drie 3FM-dj’s in de week voor Kerst geld op waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen opsporen, het contact met hun familie herstellen en hen weer thuis brengen.

Reacties dj’s

Domien Verschuuren: “Het is mijn vierde keer maar het blijft iets waar je je niet op kan voorbereiden. We gaan echt knallen dit jaar en ik kan niet wachten.”

Angelique Houtveen: “Het is zo bijzonder om te zien dat heel Nederland langzaam weer in actie komt. En dan is het alleen maar heel mooi dat ik daar een onderdeel van uit mag maken.”

Sander Hoogendoorn: “Toen ik hoorde dat ik het Glazen Huis in ging? Ongeloof, twijfel en paniek, haha. Maar voornamelijk blijdschap! Nu gaat het écht gebeuren.”

Foto: Bullet-Ray