Home Landelijke radio DJ Tiësto live op Radio 538

DJ Tiësto live op Radio 538

Fans van DJ Tiësto zitten de komende tijd goed bij Radio 538. Aanstaande zaterdag zendt Radio 538 exclusief de negen uur durende set van Tiësto live uit vanaf Dutch Dimension. Daarnaast is DJ Tiësto op zaterdag 23 februari als co-host te gast bij Van Diepens Dance Department. Vanaf 20.00 uur staat hij dan Wessel van Diepen bij in Nederlands best beluisterde dance programma.
Aanstaande zaterdag verzorgt Tiësto tijdens Dutch Dimension een negen uur durende set. Radio 538 zal deze set vanaf 23.00 uur live uitzenden in de 538 Partynight. Kaarten voor dit feest zijn niet meer te koop. Op 23 februari in een speciale uitzending van Van Diepens Dance Dept. nodigt Tiësto gasten uit en draait hij zelf ook een uur.
Tiësto is de eerste Nederlandse DJ die ooit in de top 10 van beste DJ’s ter wereld belandde. Door zijn enorme populariteit is hij al maanden volgeboekt. Het verzoek van Wessel van Diepen om als co-host aanwezig te zijn, sloeg hij echter niet af. Wessel van Diepen: “Wat Tiësto internationaal heeft bereikt als DJ is fenomenaal. Ik beschouw het als een eerbetoon aan Nederlands meest succesvolle DJ. Overigens is hij nu al zenuwachtig!”