Home Landelijke radio Discoclassics op 3 FM tijdens huwelijksdag

Discoclassics op 3 FM tijdens huwelijksdag

Op de huwelijksdag van kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta zullen presentator Corné Klijn en zangeres Sita drie uur lang Disco Classics draaien op 3 FM voor het kersverse bruidspaar. Luisteraars kunnen hun favoriete Classics aanvragen via telefoonnummer: 0800-1336. Deze uitzending is live via webcams te volgen. Bovendien is er rechtstreeks contact met Amsterdam voor het actuele nieuws rond de huwelijksfestiviteiten.
Deze drie uur durende live-uitzending is de vuurdoop voor Corné Klijn die vanaf 1 februari a.s. voor de TROS werkzaam is. Hij stapt over van de NPS, waar hij in april 1995 begon met het programma Kort en Klijn, de opvolger van de Avondspits van Frits Spits.
Op 2 februari worden ook de vernieuwde websites van TROS Radio 2 (www.trosradio2.nl) en TROS 3FM (www.tros3fm.nl) officieel geopend door zangeres Sita. Op beide sites is veel informatie te vinden over de radiozenders. Wie zijn bijvoorbeeld de dj’s en welke muziek luisteren zij zelf? In de rubriek fantastic 4 laten bekende en onbekende Nederlanders hun favoriete vier websites zien. Daarnaast zijn uiteraard alle uitzendingen en fragmenten van de programma’s terug te vinden in het audio-archief en zijn concertregistraties in zijn geheel te beluisteren. Voor meer informatie over artiesten zijn er biografieën, quotes en links naar fansites te bekijken.