‘De Veronica Inside Ochtendshow’ is maandag terug van vakantie. Nog zonder Wilfred Genee, die vervangen wordt door Dennis van der Geest. Niels van Baarlen en nieuwslezer Florentien van der Meulen maken samen met de oud-judoka de ochtendshow.

Dennis: “Radio maken is topsport, helemaal zo vroeg in de ochtend. Ik ben een enorme muziekliefhebber, dus deze uitdaging om ‘De Veronica Inside Ochtendshow’ te presenteren ga ik graag aan.”

Wilfred doet het momenteel rustig aan na het plotselinge overlijden van zijn vader. Ook Rick Romijn is nog afwezig bij de ochtendshow.

Bonanza XL

De komende weken is er nog een wisseling in de programmering van Radio Veronica. Omdat Tim Klijn en Celine Huijsmans van ‘De Veronica Middagshow’ met vakantie zijn, grijpen Rob Stenders en Caroline Brouwer de gelegenheid aan om ‘De Bonanza’ om te dopen tot ‘De Bonanza XL’ en de uitzendingen met twee uur te verlengen.

Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 17 september kunnen luisteraars iedere werkdag tussen 14:00 en 18:00 uur hun favoriete platen aanvragen.

Om 18:00 uur neemt Marisa Heutink tot 21:00 uur het stokje van hen over. Sander Schrik sluit de dag af met zijn programma tussen 21:00 en 00:00 uur.

Foto: Radio Veronica