Home Landelijke radio NPO 3FM Dennis Ruyer vindt leeftijd Michiel Veenstra nonsens discussie

Dennis Ruyer vindt leeftijd Michiel Veenstra nonsens discussie

Is Michiel Veenstra te oud voor NPO 3FM? “Dat vind ik echt een nonsensdiscussie”, zegt Dennis Ruyer in gesprek met Patrick Kicken. “De ene dude van 42, 43, 44 of 45 jaar, is de andere dude van diezelfde leeftijd niet. Dat heeft met zoveel factoren te maken. Ik denk dat je het zelf ook wel goed aanvoelt. Van: past dit nog bij mij?”

Patrick Kicken zei onlangs in gesprek met RadioFreak.nl dat hij Michiel Veenstra te oud vindt voor 3FM. “Michiel ziet zichzelf waarschijnlijk als tijdloze multimediapersoonlijkheid. Dat werkt tegen hem, want jongeren zien hem niet zo en de oudere luisteraar interesseert het niet”, zei Kicken.

Muziekkennis

Radio 538 en Radio Veronica-dj Dennis Ruyer (45) is het niet met Patrick eens. “Veenstra heeft heel veel parate muziekkennis. En als ik hem hoor, dan hoor ik dat hij die muziek kicken vindt. Dus dan komt hij er mee weg.”

Dennis benadrukt dat het belangrijk is dat je als dj weet wat er speelt op het gebied van nieuwe muziek. “Je moet die muziek wel heel tof vinden en je moet je er wel in verdiepen”, zegt hij, refererend aan zijn programma ‘Dance Department’ op 538.

Foto: Radio Veronica