Home Landelijke radio Deejays United niet in kopspijkers

Deejays United niet in kopspijkers

Het geplande optreden van Deejays United in kopspijker gaat zaterdag niet door. Dit meldt Noordzee FM Showtime. Dit omdat de 538-dj’s geen promotie willen doen voor de single.

Aan de single ‘If i lose myself in this’ werkten de dj’s Rob Stenders (Yorin FM), Edwin Evers (Radio 538), Ruud de Wild (Radio 538), Jeroen van Inkel (Radio Veronica), Gordon (Noordzee FM) en Gerard Ekdom (3FM) mee. De opbrengsten van de single zijn bestemd voor Dance4Life, een actiecampagne voor de strijd tegen hiv en aids.

De bedoeling is om de single tijdens de kerstdagen op één te krijgen in de hitlijsten. Om zo ook het programma Popstars te slim af te zijn.

Update
Radio 538 laat ons weten dat Edwin Evers gewoon niet zo graag aan spelletjes meedoet. “Hij houdt daar niet zo van. Hetzelfde voor Ruud. Ze doen bijna nooit aan dat soort dingen mee. Overigens staat Ruud komende week wel in het Veronica Magazine en is hij woensdag ook te zien in het programma ‘Popstars The Rivals in da house’ op Yorin. Daarbij is er bij de opname van de single afgesproken dat de dj’s niet samen zouden optreden”, zo zegt de woordvoerster van Radio 538.