Home Landelijke radio Daniël Lippens en Ajouad El Miloudi met danceprogramma op 3FM

Daniël Lippens en Ajouad El Miloudi met danceprogramma op 3FM

BNN komt vanaf komende zaterdag met een nieuwe danceprogramma op 3FM. ‘Sence Of Dance’ wordt uitgezonden van 22:00 tot 0:00 uur en van 02:00 tot 6:00 uur en wordt gepresenteerd door Daniël Lippens en Ajouad El Miloudi.

Door de komst van het nieuwe danceprogramma duurt ‘Weekend DNA’ voortaan een uurtje korter. Annemieke Schollaardt presenteert dit programma voortaan solo van 20:00 tot 22:00 uur. ‘3VOOR12 Whitenoise’ is voortaan een uurtje later te horen. Dave Clarke begint om middernacht nadat ‘Sence Of Dance’ met Daniël Lippens is afgelopen. Om 02:00 uur gaat Ajouad El Miloudi verder met het nieuwe danceprogramma. ‘Los!’, dat BNN tot afgelopen weekend op zaterdagnacht maakte, vervalt.

Daniël Lippens werkte tot eind januari voor Slam!FM, maar moest daar weg door een reorganisatie. Sinds vorige maand presenteert hij een nachtprogramma op 3FM in de nacht van zondag op maandag. Dit blijft hij doen naast ‘Sense Of Dance’. 

Ajouad El Miloudi presenteerde sinds begin dit jaar het BNN-danceprogramma ‘Los!’ op 3FM. El Miloudi werkte eerder voor FunX en hij was als verslaggever op 3FM. Daarnaast presenteert hij het televisieprogramma ‘Puberruil XL’ voor de KRO en werkt hij voor de Amsterdamse televisiezender AT5.