Home Landelijke radio Coen & Sander zoeken ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’

Coen & Sander zoeken ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’

Coen & Sander gaan samen met ING op zoek naar 'De Leukste Amateurclub van Nederland'. Met verschillende opdrachten kunnen clubs vanaf maandag 12 oktober laten zien dat bij hen de clubliefde en het plezier voor voetbal het grootst is. De jury, bestaande uit Radio 538 dj’s Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en OranjeLeeuwin Anouk Hoogendijk, beoordelen alle inzendingen en belonen één club met de titel De Leukste Amateurclub van Nederland. Deze club wint 20.000 euro om de clubdroom waar te maken.

"Op Radio 538 besteden we, als officieel mediapartner van de KNVB en de Eredivisie, erg veel aandacht aan voetbal", zegt Menno Koningsberger, Algemeen Directeur 538Groep. "Voetbal leeft natuurlijk in het hele land en juist bij de amateurclubs is de liefde voor de sport erg groot. We hopen het amateurvoetbal weer een extra impuls te kunnen geven met deze actie."

Op maandag 12 oktober wordt de eerste weekopdracht bekend gemaakt en kunnen clubs hun inzendingen uploaden via leuksteamateurclub.nl 
Foto: William Rutten