Home Landelijke radio BNNVARA praat met NPO-radiodirecteur over tijdslot voor Rob Stenders

BNNVARA praat met NPO-radiodirecteur over tijdslot voor Rob Stenders

Logo BNNVARA

BNNVARA voert momenteel gesprekken met Jurre Bosman, directeur radio bij de NPO, om te kijken of er plaats voor Rob Stenders is op NPO Radio 2. Dat zei directeur Gerard Timmer, algemeen directeur bij BNNVARA, vandaag in De Perstribune op NPO Radio 1.

Timmer zegt over het gewenste tijdslot voor Stenders: “Het zou mooi zijn als het het slot is waar hij nu ook programma’s maakt.” De vraag is echter hoe reëel dit is, gezien het feit Annemieke Schollaardt het tijdslot vanaf september overneemt.

Talpa Radio

Stenders zei afgelopen week dat hij drie opties had: blijven bij de NPO, overstappen naar Talpa Radio of online verder gaan. Hij vertelde de luisteraars dat Talpa interesse had, Talpa liet daarna op zijn beurt weten dat Stenders het bedrijf zelf gevraagd had voor een gesprek. Talpa liet vervolgens weten geen interesse in Stenders te hebben.

Deze week is Stenders voor het laatst te horen op Radio 2 met zijn programma ‘Stenders Platenbonanza’ voor AVROTROS. Annemieke Schollaardt is vanavond voor het laatst te horen op NPO 3FM. Zij begint op maandag 4 september met haar nieuwe middagprogramma.