Home Landelijke radio BNN: We scoren opnieuw prominent tijdslot op 3FM

BNN: We scoren opnieuw prominent tijdslot op 3FM

BNN is erg verheugd dat ze vanaf augustus ook het lunchprogramma mogen maken op 3FM. Timur & Rámon volgen dan Gerard Ekdom op, waarmee het tijdslot over gaat van de AVROTROS naar BNN. BNN zal daardoor in het weekend minder zendtijd krijgen op 3FM en de AVROTROS, die niet langer doordeweeks te horen is, juist meer.

Vanaf augustus verzorgt de fusieomroep BNN-VARA de ochtendshow, het lunchprogramma, de middagshow, een avondprogramma, een weekendprogramma en programma's op vrijdag- en zaterdagavond op 3FM. De omroep vult daarmee, de nachtprogramma's niet meegerekend, meer dan 50 procent van de zendtijd op 3FM. "BNN is dus dé grote bespeler van NPO 3FM en bepaalt daarom voor een groot deel het geluid van de zender", laat BNN vanmiddag aan de pers weten.

Tessel van der Lugt, hoofd radio van BNN-VARA voegt daaraan toe: "Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opleiden van nieuw talent en het succesvol maken van de lopende programmering. Geweldig om te zien dat dat zijn vruchten afwerpt. Dat is fijn voor ons, maar vooral voor de luisteraar. Ik ben er heel trots op dat Timur en Rámon, Sander, Eva, Harm, Frank, Domien en natuurlijk Giel hun programma’s voor ons willen maken. Ze zijn met hun vrolijke en eigen geluid heel kenmerkend voor BNN en de VARA."

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.