Home Landelijke radio BNN Today start met nieuw vrijdagavond-format op Radio 1

BNN Today start met nieuw vrijdagavond-format op Radio 1


BNN Today (Radio 1) start vanavond met een nieuw format op de vrijdagavond. In een luchtige talkshowsetting bespreken presentatrice Willemijn Veenhoven en muzieksamensteller en sidekick Eric Corton de headlines uit het nieuws van de afgelopen week. "Door de hoogtepunten nog een keer de revue te laten passeren wordt er letterlijk een punt achter de week gezet", zo meldt BNN.

Afwisselend zullen panelleden als Alberto Stegeman en Sander Lantinga bij BNN Today aanschuiven. Daarnaast wordt er iedere week een 'nieuwshottie' uitgenodigd; iemand die de afgelopen week veel in de belangstelling heeft gestaan.

Het panel doet tijdens de uitzending hun zegje over de belangrijkste nieuwsfeiten. "Ze worden telkens op grappige wijze geïntroduceerd door Luuk Ikink, bekend van Today's Topics." Eric Corton selecteert in de uitzending zelf de muziek

Willemijn: "Het is fantastisch om iedere avond radio te maken, maar dat vrijdagavondgevoel op Radio 1 miste ik nog. Biertje erbij en met lekkere scherpe meningen de week afsluiten. Proost!" De uitzending begint om 21:00 uur en duurt een uur.

Vorig artikel538 en Slam!FM kunnen definitief geen grote feesten geven in Amsterdam op Koninginnedag
Volgend artikelNederlanders hebben veel vertrouwen in de radio