Home Landelijke radio Bart Arens in de vroege ochtend op 3FM

Bart Arens in de vroege ochtend op 3FM

Bart Arens gaat vanaf oktober het programma tussen 04:00 en 06:00 uur maken op Radio 3FM. Hij doet dat voor de NPS, die de zendtijd overneemt van BNN. Dat heeft de NPS aan RadioFreak bevestigd. “Maandag 2 oktober is zijn eerste uitzending”, zo zegt NPS 3FM-eindredacteur Jurre Bosman.

Martijn Muijs moet als BNN presentator plaats maken voor Arens. Het nieuwe programma zal ‘Arensnest’ heten. Op dit moment maakt de dj iedere vrijdagochtend van 01:00 tot 04:00 uur ook al radio onder die naam.

De NPS is verder nog bezig met de avondprogrammaring van 3FM. Het is nog niet zeker of het nieuwe BNN-middagprogramma ‘De Coen en Sander Show’ tot 18:00 of 19:00 uur zal duren. “Alle opties zijn nog open”, zo zegt Bosman. Zeker is wel dat het een serieuze optie is om het programma te verlengen.

Ook over de eventuele opvolging van Coen Swijnenberg is nog niets bekend. Dit hangt af of het middagprogramma langer zal worden. Wat wel zeker is, is dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga stoppen met hun vrijdagavondprogramma op Radio 3FM.

“In de loop van de volgende week hopen we meer duidelijkheid te hebben over de avondprogrammering van 3FM”, zo zegt Jurre Bosman.