Barry Paf heeft zijn contract bij 100% NL met drie jaar verlengd. Hij presenteert van maandag tot en met donderdag ‘De Barry Paf Show’ tussen 16:00 en 19:00 uur en zal dat de komende jaren blijven doen.

“Barry bewijst dagelijks zijn waarde”, zegt Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp. “De cijfers wijzen dit uit: deze zijn de afgelopen maanden op de belangrijkste commerciële doelgroepen geëxplodeerd. Met zijn aanstekelijke enthousiasme sluit Barry vrolijk de werkdag af. Dat hij ook komende jaren bij 100% NL te horen is, is daarom fantastisch nieuws.”

Barry Paf reageert: “Ik zit al ruim drie jaar ontzettend goed op mijn plek bij 100% NL en ben blij dat ik ook de komende jaren met De Barry Paf Show te horen zal zijn op de zender. Iedere dag stap ik met een grote glimlach op mijn gezicht de 100% NL-studio binnen, om samen met de meest betrokken luisteraars van Nederland de dag af te sluiten. Elke dag een feest!’