Home Landelijke radio Arjen van der Horst nieuwe NOS-correspondent in Londen

Arjen van der Horst nieuwe NOS-correspondent in Londen

Arjen van de Horst (34) is per heden benoemd als de nieuwe, multimediale-correspondent voor de NOS met als standplaats Londen. Als werkgebied krijgt hij zowel Groot-Brittannië als Ierland onder zijn hoede. Van der Horst volgt Tim Overdiek op die in juni van dit jaar het correspondentschap inruilde voor de functie van adjunct-hoofdredacteur bij NOS Nieuws.

Arjen van der Horst verblijft al sinds januari 2007 in Londen. Vanaf dat moment trad hij al op als ‘tweede man’ bij drukte of afwezigheid van Tim Overdiek. Sinds het vertrek van Overdiek naar Hilversum nam Van der Horst de functie van correspondent al volledig waar.

Arjen van der Horst startte zijn loopbaan bij de NOS in 2001 als redacteur buitenland voor het NOS Radio 1 Journaal. Daarna volgde, tot zijn vertrek naar Londen, de functie van buitenlandcoördinator bij de multimediale redactie van NOS Nieuws. Van der Horst volgde begin jaren negentig de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Tot zijn indiensttreding bij de NOS werkte hij in verschillende journalistieke functies.