Home Landelijke radio Adam Curry trouwt stelletjes vanuit Las Vegas

Adam Curry trouwt stelletjes vanuit Las Vegas

Radio Veronica dj Adam Curry zal vanaf maandag een week lang live uitzenden vanuit de VIP Room van het Luxor Hotel in Las Vegas. Samen met zijn Crew (Alexander Stevens, Michiel Veenstra en nieuwslezer Arend Langenberg) zal hij zijn ochtendprogramma ‘Ook Goeiemorgen’ presenteren vanuit die stad. Hoogtepunt van de uitzendingen zal het live trouwen van 5 bruidsparen zijn door ‘Dominee Curry’ op vrijdagochtend 28 mei op de radio.

Duizenden mensen hebben gehoor gegeven aan de oproep van Adam om zich op te geven als bruidspaar om door hem getrouwd te worden in Las Vegas. Uit deze aanmeldingen zijn 5 bruidsparen gekozen die volgende week naar Las Vegas zullen worden gevlogen. Kandidaten komen uit het hele land en er zijn zowel hetero als homo winnaars. Curry kan dit doen omdat hij naast dj ook trouwambtenaar is.

Het is de tweede keer dat de Veronica ochtendploeg een uitzending doet vanuit het buitenland. Eerder ging Curry & The Crew naar Irak om daar de militairen te bezoeken.

Michiel Veenstra kan door deze trip zijn eigen ochtendshow (04:00 – 06:00) niet presenteren. Deze zal overgenomen worden door Erwin Peters.