Home Landelijke radio 90’s Request vanaf vanavond een week lang op 3FM

90’s Request vanaf vanavond een week lang op 3FM

3FM start vanavavond met ’90’s Request’. Een week lang kunnen luisteraars hun favoriete muziek uit de jaren 90 aanvragen en zijn er gasten uit de jaren 90 te gasten. De week wordt afgesloten met de ’90’s Request Top 100′

De de week start vanavond om 19.00 uur met ‘Ekstra Weekend’. Michiel Veenstra en Gerard Ekdom hebben CB Milton te gast, hij scoorde in de jaren ’90 hits scoorde met ‘Send Me An Angel’ en ‘It’s A Loving Thing’.

Bart Arens presenteert zaterdag een speciale ‘Mega Top 50’ met de vijftig best verkochte hits uit het decennium op een rij. Daarna mogen in ‘That´s Live’ luisteraars laten weten welke 90s platen ze uit het live archief willen horen.

Bij ‘GIEL’ speelt iedere ochtend live de Classic Album Allstar Band, bestaande uit bekende zangeressen als Dennis en Stevie Ann, een nummer van de legendarische nineties cd ‘Jagged Little Pill’ van Alanis Morissette. Bovendien treedt maandag Haddaway op in de ochtendshow.

Woensdag schuift het Duitse Scooter aan bij Paul Rabbering tijdens ‘hakkuhdag’. In ‘De Coen & Sander Show’ is ieder middag een ’90s top 5 te horen. ‘3VOOR12 Radio’ zendt iedere avond hoogtepunten uit van het concert dat Oasis in 1994 in Paradiso gaf.

Volgende week vrijdag is van 9:00 tot 18:00 uur de ’90s Request Top 100′. Luisteraars kunnen online stemmen op deze lijst. Als afsluiter van ’90’s Request’ is daarna van 18:00 tot 19:00 uur de ‘Turn Up The Bass Dance Classics Mix’ te horen, van de hand van Martin Boer (bekend van 2 Brothers on the 4th Floor).