Home Landelijke radio Radio 538 538 past weekendprogrammering aan

538 past weekendprogrammering aan

Radio 538

Radio 538 heeft zojuist de nieuwe weekendprogrammering bekend gemaakt. Zoals RadioFreak.nl vrijdag al wist te melden neemt Barend van Deelen de uren van Dennis Ruyer over.

In een eerdere versie van de programmering die 538 vandaag naar buiten bracht was Jens Timmermans verdwenen en werd zijn programma overgenomen door Dimitris Kops. Dat klopt niet, laat een woordvoerder van 538 weten. Wel neemt Bas Menting het programma van Kops op zaterdagochtend tussen 04:00 en 08:00 uur over. Menting was al op zondagochtend op die tijd te horen.

Van Deelen start op 21 januari en heeft zin in zijn nieuwe programma: “Mijn liefde voor radio begon met het luisteren naar 538. Dat ik vanaf nu zelf deel uit ga maken van Radio 538 maakt me ontzettend dankbaar en trots. Ik kan niet wachten!”

Eerder is al aangekondigd dat Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve vanaf vrijdag 7 januari ieder weekend hun een eigen radioshow verzorgen op 538.

Dave Minneboo, radio directeur 538: “Barend is echt een aanstormend talent met de juiste radio-ervaring. Ik ben erg blij dat hij de overstap naar 538 maakt. Ook ben ik trots op de komst van dj-duo’s Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve. Zij passen met hun sound perfect bij 538.”

Dennis Ruyer blijft, naast zijn programma op Radio Veronica, ook Dance Department presenteren op 538.

Dit bericht is bijgewerkt om 11:41u.

Foto: Radio 538