Home Landelijke radio 3FM zoekt stoerste bedrijf

3FM zoekt stoerste bedrijf

Het 3FM-programma Arbeidsvitaminen (AVRO) gaat op zoek naar het stoerste bedrijf van Nederland. Bedrijven kunnen deze eervolle vermelding verdienen door een filmpje te plaatsen op stoerbedrijf.avro.nl. Daarin moeten ze zich op een originele manier kandidaat stellen.

"De filmpjes kunnen over van alles gaan, zolang het maar stoer is. Bijvoorbeeld iets wat een collega of de baas uithaalt, een rondleiding door het bedrijf of stoere activiteiten die worden gedaan vanuit de organisatie", laat de AVRO weten. Bedrijven hebben tot en met 11 juli de tijd om hun creativiteit de vrije loop te laten en een filmpje in elkaar te zetten.

De winnaar wordt begin augustus live in de uitzending bekendgemaakt. De hoofdprijs is een live-uitzending op 12 september van de Arbeidsvitaminen vanuit het winnende bedrijf. Presentator Gerard Ekdom komt dan van 09:00 tot 12:00 uur de favoriete platen van de werknemers draaien, gevolgd door een danceparty tijdens de lunch. En er komen verschillende bekende artiesten optreden.

Het programma hoopt dat meer bedrijven op 12 september een uitje organiseren en wil de dag uitroepen tot ‘bedrijfsuitjesdag’.