Home Landelijke radio NPO 3FM 3FM-dj draait uur lang Frans Bauer op de radio

3FM-dj draait uur lang Frans Bauer op de radio

3FM-dj Rob Janssen heeft afgelopen nacht tussen 0:00 en 1:00 uur een uur lang muziek van Frans Bauer gedraaid. De volkszanger had in een interview gezegd dat hij nooit op de radio wordt gedraaid, waarna Rob besloot zijn nieuwe album integraal te draaien op de popzender. “Ik ben een beetje verbouwereerd”, reageerde Frans Bauer in de uitzending. “M’n Whatsapp ontploft.”

Rob verving afgelopen nacht Kaj van der Ree, die normaal gesproken op het tijdslot te horen is. “Kaj die draait gewoon alles, dus als ik hem dan vervang, kan ik ook alles draaien”, zei de 3FM-dj. “Hier krijg je gedonder mee als je al dat Nederlandstalige gaat draaien”, reageerde Frans Bauer. Rob: “Hoezo? Vind ik niet. Ik had even met je te doen.”

Schorsing

Harm den Besten draaide in februari 2016 in zijn toenmalige programma op 3FM ook twee uur lang Nederlandstalige muziek. Dat kwam hem op een schorsing van de interim-zendermanager te staan, maar omroep BNNVARA draaide die schorsing weer terug. Of de actie van Rob Janssen nog gevolgen heeft, is niet bekend.

Foto: NPO 3FM

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.