Home Landelijke radio 3FM dit weekend vanaf twee festivals

3FM dit weekend vanaf twee festivals

3FM zendt dit weekend uit vanaf maar liefst twee festivals: Concert At Sea en Down The Rabbit Hole. Locatie-uitzendingen vanaf festivals zijn in de zomermaanden bij 3FM zeer gebruikelijk, maar de combinatie van twee festivals in één weekend is redelijk uniek.

De uitzendingen vanaf Concert At Sea zijn vrijdag- en zaterdagavond. Timur en Rámon starten de uitzendingen vanaf de Brouwersdam in Zeeland vrijdag om 19:00 uur. Om 22:00 uur neemt Rob Stenders het stokje over, die Wijnand Speelman het festivalterrein op stuurt als verslaggever.

Zaterdag zijn de uitzendingen vanaf Concert At Sea van 18:00 tot 22:00 uur. Michiel Veenstra en Annemieke Schollaardt presenteren ze; Domien Verschuuren is te horen als verslaggever.

Down The Rabbit Hole is een nieuw festival van de organisatoren van Lowlands, dat plaatsvindt in Beuningen. Het duurt het hele weekend, maar alleen op zondag zendt 3FM uit live uit vanaf het festivalterrein. Van 18:00 tot 0:00 uur presenteren achtereenvolgens Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Sander Hoogendoorn de uitzendingen. Sander zal daarnaast, samen met Frank van der Lende, de verslaggeving op het festivalterrein verzorgen.

Vorig artikel“Rob van Someren weg bij Radio Veronica, Jeroen van Inkel volgt hem op”
Volgend artikel538 dit jaar en in 2016 niet meer met Oranje-wedstrijden op Museumplein