Home Landelijke radio “Rob van Someren weg bij Radio Veronica, Jeroen van Inkel volgt hem...

“Rob van Someren weg bij Radio Veronica, Jeroen van Inkel volgt hem op”

Rob van Someren vertrekt per september bij Radio Veronica en Jeroen van Inkel stapt over van Q-music naar Radio Veronica om hem op te volgen. Dat melden meerdere bronnen, onafhankelijk van elkaar, aan RadioFreak.nl. De radiostations in kwestie bevestigen de berichtgeving niet.

Het contract van Van Someren loopt inderdaad per september af en er is niet gecommuniceerd over verlenging ervan. Bij navraag over het aflopen van het contract ontwijkt Radio Veronica gestelde vragen. Ook Q-music reageert ontwijkend op vragen over het vertrek van Jeroen van Inkel na deze zomer.

Rob van Someren is al ruim tien jaar lang te horen in de middag op Radio Veronica en is de enige dj die sinds de start van het huidige Radio Veronica in 2003 bij het station te horen is. Momenteel is Van Someren niet te horen op het radiostation, omdat hij ziek thuis zit na een hartinfarct

De overstap van Van Inkel naar Radio Veronica zou een terugkeer zijn. In 2004 ging hij namelijk ook al aan de slag bij het radiostation, ook als opvolger van Van Someren, die naar het weekend verhuisde. Later presenteerde Van Inkel de ochtendshow en keerde Van Someren terug in de middag.

In het najaar van 2005 stapte Jeroen van Inkel over naar Q-music waar hij een aantal jaar de ochtendshow presenteerde; in 2008 moest hij noodgedwongen verhuizen naar de middag.