Tijdens de kerstdagen luisterde één op de vier Nederlanders naar Sky Radio. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd door RadioCall, in opdracht van Sky Radio. Van 26 november tot en met 26 december bereikte het muziekstation 6,1 miljoen luisteraars. Op kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag luisterden 3,5 miljoen Nederlanders naar Sky Radio.

Uunco Cerfontaine, programmadirecteur van Sky Radio: “Het is echt topsport voor ons Sky-team om alles in de drukke kerstmaand vlekkeloos te laten verlopen. Dat we ruim 6 miljoen luisteraars een plezier hebben gedaan, is echt fantastisch. Nog elf maanden geduld en dan starten we weer als The Christmas Station. Ik heb er alweer zin in.”

Het aantal mensen dat het meest naar Sky Radio luistert steeg in de kerstperiode met vijftien procent ten opzichte van vorig jaar. Ook online was de zender populair. Op 24 december werd het huidige record verbroken en bedroeg het aantal streamluisteraars 270.620. In totaal steeg het aantal streamluisteraars ten opzichte van vorig jaar met vijftien procent.

Foto: RadioFreak.nl