‘Zomerspijkers’ keert vanaf volgende week terug op NPO Radio 2. De zomervariant op ‘Spijkers met Koppen’ vindt dit jaar wel in aangepaste vorm plaats, vanwege het coronavirus. Zo wordt er niet uitgezonden vanuit de beachclub in Hilversum, maar gewoon vanuit de Radio 2-studio. Ook kan publiek niet aanwezig zijn bij de zomerserie.

Dolf Jansen presenteert dit jaar ‘Zomerspijkers’, elke zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur te horen op Radio 2. Uitzondering is 25 juli en 1 augustus, dan neemt Frank Evenblij de honneurs waar. Felix Meurders, normaal de presentator van ‘Spijkers met Koppen’, is de komende weken even niet op de radio te horen.

Zomervariant

De ‘Zomerspijkers’ zijn al jarenlang de zomervariant op ‘Spijkers met Koppen’. Dit aangepaste seizoen is er elke week een andere gast in de studio. Zo komen onder meer Dione de Graaff, Stef Bos, Edsilia Rombley, Fidan Ekiz en Radio 1-presentator Jurgen van den Berg langs.

De afgelopen jaren werd ‘Zomerspijkers’ gepresenteerd door onder meer Timur Perlin, Willemijn Veenhoven en Malou Holshuijsen.

Foto: Jasper Zwartjes | NPO Radio 2