Home Landelijke radio Drie presentatoren voor ‘Zomerspijkers’ op Radio 2

Drie presentatoren voor ‘Zomerspijkers’ op Radio 2

Timur Perlin presenteert komende zomer samen met Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven ‘Zomerspijkers’ op NPO Radio 2. Dat is de zomervariant van ‘Spijkers met Koppen’. Het zomerprogramma wordt vanaf volgende week iedere zaterdagmiddag live uitgezonden vanuit HUB Hilversum Beachclub. Malou Holshuijsen zal de hele zomer Dolf, Timur en Willemijn ondersteunen als co-host.

‘Zomerspijkers’ is van 16 juni tot en met 25 augustus wekelijks op de zaterdagmiddag te horen op Radio 2. Dolf presenteert het programma van 16 juni tot en met 21 juli, Willemijn neemt het stokje over op 28 juli. Timur is verantwoordelijk voor Zomerspijkers van 4 augustus tot en met 25 augustus.

Gasten als Arjen Lubach, Jett Rebel, Lilian Marijnissen, Sander Schimmelpenninck, Jack Poels, Fresku, Bas Kosters en Simone Weimans schuiven aan om te praten over muziek, het leven en de hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar. Publiek is welkom om de live-uitzending bij te wonen.

Timur Perlin, die tegenwoordig in het weekend van 06:00 tot 09:00 uur te horen is op Radio 2, presenteerde vorig jaar ook al de zomereditie van ‘Spijkers met Koppen’.