Home Landelijke radio Yorin FM weer helemaal in het teken van Idols

Yorin FM weer helemaal in het teken van Idols

‘Idols’- liefhebbers hoeven niet alleen op zaterdag naar de televisie te kijken om op de hoogte te blijven van het programma want ook Yorin FM besteed er aandacht aan. Zo is elke maandag één van de deelnemers te gast bij ‘Eddo in de ochtend’ om zijn of haar ervaringen te delen met de luisteraars en de hoge en lagen noten nogmaals ten gehore te brengen. Daarbij is jurylid Eric van Tijn vaste gast op donderdag bij ‘Wout in de Middag’ voor een voor- en nabespreking van de audities.

Tevens verzorgt Yorin FM regelmatig actuele update’s rondom de veelbelovende zangtalenten, de veelbesproken juryleden en het presentatieduo van dit populaire programma. Yorin FM zal ook dit jaar weer aanwezig zijn bij alle live shows, die vanaf 6 maart van start gaan. Vanuit een speciaal gebouwde radiostudio verzorgt Yorin FM elke zaterdagavond, voorafgaand aan de live shows, tussen 18.00 en 21.00 uur een uitzending, waarbij achter-de-schermen verhalen de revue passeren.

In de aanloop naar de finale staat Yorin FM volledig in het teken van de ‘Idols’-finale. De laatste kaarten zijn bij het station te winnen, ze worden op een bijzondere manier weggegeven.