Home Landelijke radio Wouter van der Goes vervanger Ruud de Wild

Wouter van der Goes vervanger Ruud de Wild

Wouter van der Goes wordt de nieuwe middag-jock op 3FM. Hij volgt daarmee Ruud de Wild op die deze zomer vertrekt naar Radio 538. Van der Goes komt van Yorin FM waar hij momenteel de middagshow doet maar plaats moet maken voor Robert Jensen.

“BNN is voor mij het meisje waar ik al heel lang een oogje op heb. We zijn een paar keer uitgeweest en ik mag er nu eindelijk op,” aldus Wouter. Radio-directeur Dave Kentie is blij met de nieuwe aanwinst: ‘Wouter is een DJ die goed bij BNN past: een strakke en ervaren dj met een geluid waar je blij van wordt. Bij BNN noemen we dat Lust for Life.’

Wouter van der Goes werkte eerder bij Radio 538 en presenteert op dit moment ‘Wout in de Middag’ bij Yorin FM. Daarnaast is hij de vaste voice-over van Idols en Yorin TV.

Muziek speelt meer dan ooit een essentieel onderdeel in de nieuwe 3FM middag show. Luisteraars kunnen in het programma stemmen op hun favoriete urbanplaat uit de Urban Top 40 die wekelijks wordt samengesteld. Uit de top drie wordt dagelijks een plaat in de uitzending gedraaid. Daarnaast praat Wouter de luisteraars bij over het meest opvallende (show)nieuws van die dag waarbij het nieuws van bn’ers uit de entertainment- en echte wereld zélf wordt verkregen.

Tijdens de uitzending schakelt Wouter een aantal maal over naar zijn ‘Personal Assistant’. De PA is zijn verlengstuk in het land en wordt opgetrommeld voor een actie, actualiteit of een missie. Zo kan de ‘Assistant’ naar een grote demonstratie gestuurd worden om daarvandaan verslag te doen en ter plekke een aantal opdrachten van Wouter (en/of de luisteraar) uit te voeren. Maar ook de aankomst van een wereldster op Schiphol of een belangrijke voetbalwedstrijd kunnen aanleiding zijn om hem met een missie op pad te sturen.